Heerlijk bezig met de je vakantievoorbereidingen of -inspiratie? Neem er voor een optimale beleving vooral een cookie bij!
Bij je bezoek aan deze website, ga je hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren

Nederlands
Nederlands
  • Filter zoekresultaten
Nederlands
Nederlands

Helaas is huren niet meer mogelijk. Lees hier meer.

(binnen {[ searchInKm ]} km) Alle filters verwijderen

Geen zoekresultaten…

Begin opnieuw en verwijder alle filters

Sorteren op

{[ sortorder ]}

Populariteit

Afstand

Prijs

Beoordeling

Lijst
Kaart

{[ map.window.model.rate.currency ]}{[ map.window.model.rate.day_rate ]} p.d.

{[ map.window.model.rate.currency ]}{[ map.window.model.rate.week_rate ]} p.w.

Filter

Type

Alles Camper Caravan Vouwwagen

Alles

Camper

Caravan

Vouwwagen

Geen voorkeur

Particulier Bedrijf Geen voorkeur

Particulier

Bedrijf

Geen voorkeur

{[ date_from | amDateFormat:'DD-MM-YYYY' ]}

{[ date_to | amDateFormat:'DD-MM-YYYY' ]}

Meedere opties mogelijk

Meedere opties mogelijk

KG

Verversen

Alle filters verwijderen

Ons aanbod wordt steeds groter! Vind je niet wat je zoekt, meld je aan voor interessante updates of kom binnenkort terug.

Vouwwagen huren

Een vouwwagen huren voor de ultieme- en flexibele vakantie!

Als je een vouwwagen gaat huren; heb je de ultieme flexibiliteit en ben je volledig buiten. Meer comfort dan een tent, en net iets meer buiten dan een caravan. Hoe zet je een vouwwagen op? Vraag het aan één van onze particuliere of zakelijke verhuurders door het land, ze laten het graag zien.

Hoe vind ik de vouwwagen die ik wil huren?

Je bevindt je nu op de pagina met ons huuraanbod van vouwwagens, dus je bent goed begonnen. Wil je bijvoorbeeld een goedkope vouwwagen huren of een iets luxere vouwwagen? Huur je het liefst een vouwwagen van een particulier of toch een bedrijf? Zoek je specifiek een 2 persoons, 4 persoon of bijvoorbeeld 6 persoons vouwwagen om te huren? Gebruik dan de filters aan de linkerzijde om je voorkeuren op te geven. Je kunt een ophaallocatie invoeren, dan worden de huur vouwwagens gesorteerd naar wat het dichtstbij is. Klik op de vouwwagen die je aanspreekt om de details en meer foto’s te zien.

Wat kost het om een vouwwagen te huren?

De kosten van het huren van een vouwwagen kun je snel zien. Heb je de gewenste huur vouwwagen voor je vakantie gevonden, vul dan de vertrek en terugkomst datum in en de prijs wordt getoond. Eventuele extra kosten om een vouwwagen te huren worden getoond onder “Prijzen”.

Je kunt nu vrijblijvend een aanvraag voor huren van de vouwwagen doen door op “Reserveer vrijblijvend” te klikken. Als je de knop “Reserveer direct” ziet, kun je direct reserveren. Mocht je jezelf bedenken, kun je ook nog binnen 2 dagen annuleren.

Om de boeking definitief te maken, betaal je 20% aan, nadat de verhuurder de aanvraag voor het huren van de vouwwagen heeft geaccepteerd. Huur je bij de particuliere eigenaar, dan betaal je 42 dagen voor vertrek het restantbedrag. De borg voldoe je 2 weken voor vertrek. Verhuurbedrijven kunnen afwijkende betalingsvoorwaarden hebben.

Op zoek naar het huren van een caravan of camper?

Misschien is het ook interessant voor je om een caravan of een camper te huren. Klik hier voor het huren van een caravan, of klik hier voor het huren van een camper.

De vrijheid van kamperen