Heerlijk bezig met de je vakantievoorbereidingen of -inspiratie? Neem er voor een optimale beleving vooral een cookie bij!
Bij je bezoek aan deze website, ga je hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren

Nederlands
Nederlands
Nederlands
Nederlands

Geniet van de perfecte reis
 met het kampeermiddel dat bij je past

Hoe werkt Bed&Wheels
Vind het kampeermiddel dat bij je past

Vind de huurcaravan of camper die bij jouw vakantieplannen past

Vind jouw huur-camper, huur-caravan of huur-vouwwagen via onze zoekmachine. Zoek eenvoudig op locatie, bij je in de buurt, of misschien dicht bij de locatie waar je heen gaat... Je huurt via Bed&Wheels bij bedrijven en bij particulieren. Kies altijd een kampeermiddel waar je in mag rijden met jouw rijbewijs, of die je mag trekken met jouw auto. Meer weten? Bekijk onze veelgestelde vragen, of neem direct contact met ons op.

Reserveer snel en eenvoudig

Reserveer vrijblijvend of stel een vraag over de huur-caravan of camper

Heb je jouw ideale huur camper of caravan gevonden? Vraag vrijblijvend een reservering aan. Selecteer de dagen dat je weg wilt en klik op "Ga verder". Volg de stappen om vrijblijvend in contact te komen met de verhuurder. Je kunt nu onderling berichten naar elkaar sturen. 

De verhuurder kan jouw reservering vervolgens goedkeuren. Dan voldoe je de aanbetaling van slechts 20% en dat maakt de reservering definitief. Je ontvangt bericht zodra de restantbetaling en de borg voldaan kunnen worden. Deze voldoe je aan Bed&Wheels of direct aan de zakelijke verhuurder. De betalingen worden veilig afgehandeld.

Verzekering? Geregeld!

De verhuurder van de huur-camper of caravan heeft een schadeverzekering. Bij de gegevens van de caravan of camper zie je precies wat de dekking is, de pechhulp en het eigen risico. Het eigen risico is hetgeen dat je maximaal betaalt per gebeurtenis als er schade ontstaat door je eigen schuld. Bij een caravan is de WA verzekering gedekt door de verzekering van je eigen auto tijdens het rijden.

Ga op reis

Je vakantie begint

Een week voor jouw vakantie begint, ontvang je van ons bericht. Je krijgt alle details over jouw boeking nog een keertje, zodat je weet wat je te doen staat. Je haalt de camper, caravan of vouwwagen op het afgesproken adres en tijd. Samen met de verhuurder vul je ons uitgifte formulier in. De verhuurder zal je enkele instructies geven om op weg te kunnen. 

En nu… geniet van de vrijheid!

Stel je vraag

  • {[ value.toString() ]}

Je bericht is verstuurd

{[ success ]}

Hoe werkt het
Hoe werkt het
De vrijheid van kamperen