Heerlijk bezig met de je vakantievoorbereidingen of -inspiratie? Neem er voor een optimale beleving vooral een cookie bij!
Bij je bezoek aan deze website, ga je hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren

Nederlands
Nederlands
  • Filter zoekresultaten
Nederlands
Nederlands

Helaas is huren niet meer mogelijk. Lees hier meer.

(binnen {[ searchInKm ]} km) Alle filters verwijderen

Geen zoekresultaten…

Begin opnieuw en verwijder alle filters

Sorteren op

{[ sortorder ]}

Populariteit

Afstand

Prijs

Beoordeling

Lijst
Kaart

{[ map.window.model.rate.currency ]}{[ map.window.model.rate.day_rate ]} p.d.

{[ map.window.model.rate.currency ]}{[ map.window.model.rate.week_rate ]} p.w.

Filter

Type

Alles Camper Caravan Vouwwagen

Alles

Camper

Caravan

Vouwwagen

Geen voorkeur

Particulier Bedrijf Geen voorkeur

Particulier

Bedrijf

Geen voorkeur

{[ date_from | amDateFormat:'DD-MM-YYYY' ]}

{[ date_to | amDateFormat:'DD-MM-YYYY' ]}

Meedere opties mogelijk

Meedere opties mogelijk

KG

Verversen

Alle filters verwijderen

Ons aanbod wordt steeds groter! Vind je niet wat je zoekt, meld je aan voor interessante updates of kom binnenkort terug.

Caravan huren

Een caravan huren doe je flexibel en snel!

Ken je dat, die vrijheid van het huren van een caravan? Niet alleen dat je vast zit aan de vaste lasten van een caravan, maar ook juist gaan en staan waar je wilt. Je bent elke dag al druk genoeg met werk, met de kinderen. Dan is een vakantie naar een bestemming waar jij zin in hebt toch het ultieme?

Caravan huren door heel Nederland

Een caravan huren doe je eenvoudig en snel op onze website. Zoek je een tourcaravan, retro caravan, luxe caravan of goedkope caravan om te huren? Of je nu een caravan wil huren in Zeeland, Limburg, Noord-Holland, Groningen, Noord-Brabant, of juist op vakantie wilt in Gelderland, Friesland of Overijssel, een caravan vind je door hier door heel Nederland.

Hoe kan ik een caravan huren?

Voor het huren van een caravan kun je vanaf deze pagina gemakkelijk de filter gebruiken. Ben je op zoek naar een 2 persoon, 4 persoons of 6 persoons caravan, gebruik dan het aantal slaapplaatsen voor een gefilterd overzicht.Typ je ophaallocatie van de caravan in, bijvoorbeeld “Utrecht” en de gevonden caravans worden getoond. Wil je bijvoorbeeld een goedkope caravan huren of luxe caravan huren, gebruik dan de prijsfilter om een selectie te maken. De filter gebruik je dus om te vinden welke caravan het best bij jou past om te huren. Zo kun je ook kiezen of je de huur caravan bij een particulier of bij een bedrijf wilt huren. Blader door de getoonde huurcaravans heen en klik op de caravan die je aanspreekt om de details in te zien.

Wat zijn de kosten voor het huren van een caravan?

Wil je een goedkope caravan huren of liever een iets luxere caravan huren, geen probleem. Bed&Wheels heeft een uitgebreid aanbod luxe- en minder luxe caravans in op de website. Als je de huurcaravan gevonden hebt, selecteer je de vertrekdatum en terugkomstdatum. De huurprijs van de caravan wordt automatisch getoond. Klik je op “Reserveer vrijblijvend” of “Reserveer direct”, dan wordt de totale huursom en eventueel bijkomende kosten nog eens samengevat.

Je kunt nu vrijblijvend een aanvraag doen als je op “Reserveer vrijblijvend” klikt. Zie je de knop “Reserveer direct”, dan kun je de caravan zelfs direct gaan huren. In beide gevallen, heb je nu direct contact met de verhuurder via het berichtencentrum. Om de boeking definitief te maken, betaal je 20%  voor het caravan huren online aan. Huur je een caravan bij een particulier, dan betaal je 42 dagen voor vertrek het restantbedrag. De borg voldoe je 2 weken voor vertrek. Caravan verhuurbedrijven kunnen afwijkende betalingsvoorwaarden hebben.

Op zoek naar een camper of vouwwagen om te huren?

Misschien is het ook interessant voor je om een camper of een vouwwagen te huren. Klik hier voor het huren van een camper, of klik hier voor het huren van een vouwwagen.

De vrijheid van kamperen