Heerlijk bezig met de je vakantievoorbereidingen of -inspiratie? Neem er voor een optimale beleving vooral een cookie bij!
Bij je bezoek aan deze website, ga je hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren

Nederlands
Nederlands
  • Filter zoekresultaten
Nederlands
Nederlands

Helaas is huren niet meer mogelijk. Lees hier meer.

(binnen {[ searchInKm ]} km) Alle filters verwijderen

Geen zoekresultaten…

Begin opnieuw en verwijder alle filters

Sorteren op

{[ sortorder ]}

Populariteit

Afstand

Prijs

Beoordeling

Lijst
Kaart

{[ map.window.model.rate.currency ]}{[ map.window.model.rate.day_rate ]} p.d.

{[ map.window.model.rate.currency ]}{[ map.window.model.rate.week_rate ]} p.w.

Filter

Type

Alles Camper Caravan Vouwwagen

Alles

Camper

Caravan

Vouwwagen

Geen voorkeur

Particulier Bedrijf Geen voorkeur

Particulier

Bedrijf

Geen voorkeur

{[ date_from | amDateFormat:'DD-MM-YYYY' ]}

{[ date_to | amDateFormat:'DD-MM-YYYY' ]}

Meedere opties mogelijk

Meedere opties mogelijk

KG

Verversen

Alle filters verwijderen

Ons aanbod wordt steeds groter! Vind je niet wat je zoekt, meld je aan voor interessante updates of kom binnenkort terug.

Camper huren

Een camper huren voor je volgende vakantie.. Zoek en huur een camper via Bed&Wheels!

Bij Bed&Wheels kun je eenvoudig en snel een camper huren van particulieren of bedrijven door heel Nederland. Vrijheid, flexibiliteit of even heerlijk ontstressen in een gehuurde camper. Of je nu een camper wil huren in Limburg, Brabant, Friesland, Groningen, Gelderland, Noord-Holland, Zeeland, Zuid-Holland of ergens anders woont. Even de drukte in of jouw stad ontvluchten. Stap in een gehuurde camper en je vakantie begint.

Hoe vind ik de camper die ik wil huren?

Een camper huren op maat? Wil je bijvoorbeeld een 2 persoons camper huren of ga je met een groot gezin en wil je graag een 6 persoons camper huren. Gebruik dan de filters om de geschikte huurcampers te vinden. Selecteer de data dat je weg wilt, zodat je alleen de campers ziet die voor verhuur beschikbaar zijn. Je kunt de ophaallocatie invullen, om de campers bij jou in de buurt te vinden, bijvoorbeeld Amsterdam. Verder kun je verfijnen door bijvoorbeeld te selecteren of je bij een particulier of verhuurbedrijf wilt huren. Of bijvoorbeeld het minimaal aantal slaapplaatsen. Zo kun je selecteren dat je o.a. een 2-persoons camper wilt huren.

Wat kost een camper huren?

Wil je een goedkope camper huren of liever een luxe camper huren. Klik in het overzicht van de website eerst de camper aan die jij wilt huren. Druk op de knop “Prijzen” om de prijs van het huren van de camper te zien. Selecteer je de vertrekdatum en de terugkomstdatum, dan wordt het totaalbedrag van de camper automatisch berekend. Klik op “Reserveer vrijblijvend” of “Reserveer direct” en je krijgt een overzicht van alle huurkosten te zien.

Hoe kan ik een camper huren?

Een camper huren kan bij Bed&Wheels eenvoudig en snel. Zodra je jouw gewenste huurcamper hebt gevonden, selecteer je de vertrekdatum en terugkomstdatum. Dan klik je op “Reserveer vrijblijvend”. Je maakt een account aan als je die nog niet hebt. In het scherm kun je invullen waar je heen gaat en een kort stukje over jezelf en je reis. Vervolgens kun je contact hebben met de verhuurder van de camper. De verhuurder keurt de reservering vervolgens goed en dan kun je de aanbetaling van 20% voldoen. 42 dagen voor vertrek betaal je het restantbedrag en 2 weken van tevoren de borg. Verhuurbedrijven kunnen afwijkende betaaltermijnen hebben.

Zie je “Reserveer direct” staan, dan kun je direct een camper huren. Het is dan mogelijk om binnen 2 dagen te annuleren indien dat nodig is.

Een caravan of vouwwagen huren?

Ben je naast het huren van een camper (ook) geïnteresseerd in het huren van een caravan, klik dan hier. Of het huren van een vouwwagen, dan klik je hier.De vrijheid van kamperen