Heerlijk bezig met de je vakantievoorbereidingen of -inspiratie? Neem er voor een optimale beleving vooral een cookie bij!
Bij je bezoek aan deze website, ga je hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren

Nederlands
Nederlands
Nederlands
Nederlands

Winters weekendje weg in eigen land

Ontdek, geniet en beleef Nederland met je gehuurde camper

Overzicht

Geplaatst op 31-01-2018 door Judith

Natuurlijk kijk je elk jaar uit naar de wintersportvakantie of naar een paar weken backpacken op een verre, zonnige bestemming. Deze vakanties zorgen voor veel nieuwe ervaringen en hoogtepunten. Tevens kosten deze vakanties wat meer geld en vrije dagen, wat je er natuurlijk voor over hebt. Maar het is ook leuk om er gewoon eens een paar dagen tussen uit te gaan. Je kunt al op 1 uurtje rijden van je woonplaats in een hele andere omgeving terecht komen.


Mobiel uit, kampvuurtje aan

Het is fijn dat we tegenwoordig elk moment van de dag met iedereen in contact kunnen blijven via je mobiel. Wil je iets vragen/delen/weten, dan is er altijd iemand in de buurt waar je terecht kunt. Dit zorgt ervoor dat we per dag veel tijd besteden aan onze telefoon en soms ongemerkt missen wat er om ons heen gebeurt. En door het drukke leven wat je hebt komt het er soms een hele tijd niet van om eens lekker ongestoord tijd door te brengen in de natuur.

Het is tegenwoordig heel makkelijk om een camper te huren. Je hoeft alleen nog even een camping uit te zoeken en je kunt al dezelfde week te vertrekken. Waar wacht je nog op? Verras je geliefde of nodig je beste vrienden uit en ga voor dat weekend zonder drukte en stress, maar met kampvuurtjes en goede verhalen.


Logeren bij de boswachter

We helpen je graag op weg om helemaal relaxt op pad te gaan. Je kunt bij de natuurkampeerterreinen van Staatsbosbeheer naar hartenlust genieten van een unieke buitenervaring. Zo kun je kamperen in het bos of juist actief bij het water of in de duinen: je hebt ruim keuze uit 22 natuurkampeerterreinen. En op een aantal terreinen is het zelfs mogelijk om je eigen vuurtje te maken!

Tijdens de winter zijn er 3 prachtige locaties open en je kunt er vanuit gaan dat je rust gaat vinden. Want buiten het hoogseizoen om zijn niet alleen de prijzen gunstiger, ook zullen er minder kampeerders zo avontuurlijk zijn als jij. Je kunt natuurlijk in eerste instantie denken dat kamperen tijdens de winter niet echt jouw ding is, maar geef het eens kans met de volgende warmtebronnen:

  • Een kampvuurtje,

  • Verwarming in je gehuurde camper,

  • Verwarmde doucheruimtes,

  • Lekker warm dekbed,

  • Je warmt al snel op als je een stevige wandeling hebt gemaakt of een avontuurlijk ritje op je mountainbike.

Wie voelt zich niet beter na inspanning in de frisse winterkou? 's Avonds bereiden jullie een lekkere maaltijd klaar, stoken jullie een vuurtje en hebben jullie alle tijd om spelletjes te spelen en wijntjes te drinken, zonder gestoord te worden door jullie mobieltjes. 

Ben jij een avonturier of ben je meer een roadtripper? Doe nu ons testje om erachter te komen!

Overzicht

Geplaatst op 31-01-2018 door Judith

Gerelateerde berichten

Judith

Geschreven door Judith

Stel een vraag aan Judith
De vrijheid van kamperen