Heerlijk bezig met de je vakantievoorbereidingen of -inspiratie? Neem er voor een optimale beleving vooral een cookie bij!
Bij je bezoek aan deze website, ga je hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren

Nederlands
Nederlands
Nederlands
Nederlands

We stoppen onze activiteiten

Sorry, huren en verhuren is niet langer mogelijk

Overzicht

Geplaatst op 11-09-2018 door Erik

Ja, je leest het goed... Helaas is huren en verhuren via Bed&Wheels niet langer mogelijk. Lopende boekingen zijn we natuurlijk netjes aan het afronden.

Tweeënhalf jaar geleden ging mijn droom in vervulling. Het lanceren van een geweldig platform dat kampeerliefhebbers bij elkaar brengt. Dat het leuk en gemakkelijk maakt voor vakantiegangers om het buitenleven te ervaren. Ik ben trots op wat we met het team en met jou als fan hebben opgezet. We hebben veel mensen blij kunnen maken met een fijne vakantie en de service die we oh zo belangrijk vinden.

Dingen lopen niet altijd precies zoals je hoopt. Dat hoort bij het leven. Het was hard werken en dat doen we met z'n allen graag voor ons doel. Ondanks dat er steeds meer conculega's in de markt zijn die flink groeien met behulp van aangetrokken kapitaal, konden we het nog aardig bijbenen. Onze wens is altijd geweest om zelfstandig te blijven. Nu is echter het moment gekomen dat we hebben geconcludeerd dat ons bedrijf binnen de huidige concurrerende markt niet renderend gaat worden. 

We hebben daarom met pijn in ons hart besloten dat het avontuur van Bed&Wheels na ruim 2,5 jaar per 1 november 2018 eindigt.

Wat betekent dit?

Lopende boekingen

Wij zullen alle lopende boekingen netjes afronden met de service die we altijd geleverd hebben. Eigenlijk handelen we alles af, zoals we altijd gedaan hebben. Lopende boekingen zullen dus geen nadelige gevolgen hiervan ondervinden.

Vragen?

Heb je vragen? Dan zijn we er natuurlijk voor je. Je kunt ons onder andere bereiken via de e-mail. 

Ik wil je namens het hele team en mijzelf enorm bedanken voor het vertrouwen dat je in Bed&Wheels hebt getoond.  

Met warme kampeergroet,

Erik - Oprichter Bed&Wheels

Namens het hele Bed&Wheels team - Richard - Mariëlle - Cindy - Ellen - Anniek - Wijnand - Jasper

Overzicht

Geplaatst op 11-09-2018 door Erik

Erik

Geschreven door Erik

Oprichter van Bed&Wheels

Stel een vraag aan Erik
De vrijheid van kamperen