Heerlijk bezig met de je vakantievoorbereidingen of -inspiratie? Neem er voor een optimale beleving vooral een cookie bij!
Bij je bezoek aan deze website, ga je hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren

Nederlands
Nederlands
Nederlands
Nederlands

Samen er op uit met een camper: Moederdag Special

Verras je moeder voor moederdag met een heerlijk campertochtje!

Overzicht

Geplaatst op 11-05-2017 door Else

Mijn moeder vond het geweldig: samen er op uit met een camper. Koelkast vol, koffie & melk om heerlijke cappuccino’s te zetten, zonnebril op: klaar om er op uit te gaan. Met luid gewroem startte ik de motor. Yoehoe, raampje open, muziekje aan en go!

Ga jij een weekendje weg met je moeder?

Veel ouders hebben ervan gedroomd er op een dag met een camper op uit te trekken, maar zijn niet in de gelegenheid geweest het echt te doen. Wat is er dan leuker dan die droom in vervulling te laten gaan met een origineel moederdagkado? Grijp die kans, huur een camper en trek er met je moeder op uit!  

Bij kamperen draait het om de reis, niet om de bestemming. Oftewel ‘just cruising’: samen met je moeder genieten van het uitzicht, de natuur en leuke stopplekjes onderweg. Een paar gebieden om samen doorheen te cruisen:

Betuwe rivierenland

Heerlijk touren langs en tussen de rivieren de Waal, de Nederrijn en de Lek. Of langs het prachtige riviertje de Linge dat dwars door de Betuwe stroomt. Het barst van de heerlijke picknick plekjes. Denk bijvoorbeeld aan het plekje langs de Waal ter hoogte van Varik met uitzicht op het drukke scheepsverkeer. Of bezoek één van de leuke dorpjes en stadjes, zoals Tiel of Buren. In de zomer kan je op tal van plekken vers fruit kopen langs de weg of zelfs kersen plukken. Overnachten doe je bijvoorbeeld tussen de fruitbomen op camping De Karekiet.


Cruisen langs de Noord-Hollandse kust

Van Zandvoort, naar Bloemendaal tot aan het kunstenaarsdorpje Bergen. Tussendoor zet je af en toe je gehuurde campers langs de kant om het strand op te lopen, je zelfgemaakte sandwiches op te eten of te lunchen bij een zomerse strandtent. Overnacht met moederdag op camping Bakkum en bestel een speciaal moederdagarrangement om je moeder nog extra te verrassen met een heerlijk ontbijt.

Geniet van de prachtige natuur op de Veluwe

Bossen, heideveld, zandverstuivingen, de Veluwe heeft het allemaal.  Is je moeder meer een cultuursnuiver? Bezoek dan één van de kastelen of historische stadjes als Elburg en Harderwijk. Ook zijn er volop camperplaatsen om te overnachten.


Going North

Klinkt avontuurlijk toch ;-)? En dat is het ook! Want Friesland heeft veel te bieden. Ontdek samen met je moeder en je gehuurde camper de Friese dorpen, steden, meren en nationale parken. Houdt je moeder van eten? Bezoek dan één van de places to be voor foodies.

Mom, let's go camping!

Leuke Bed&Wheels campers om er met je moeder op uit te trekken vind je hieronder. Voor elk type moeder is er wel iets!

Hipster mom

Glamorous mom

Outdoor mom

 


 


Overzicht

Geplaatst op 11-05-2017 door Else

Else

Geschreven door Else

Stel een vraag aan Else
De vrijheid van kamperen