Heerlijk bezig met de je vakantievoorbereidingen of -inspiratie? Neem er voor een optimale beleving vooral een cookie bij!
Bij je bezoek aan deze website, ga je hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren

Nederlands
Nederlands
Nederlands
Nederlands

Nieuws over de website

Verbeteringen en aanvullingen

Overzicht

Geplaatst op 01-11-2016 door Mariëlle

De afgelopen maanden zijn er een aantal verbeteringen en aanvullingen doorgevoerd op onze site, zoals de mogelijkheid om ook extra kosten te vermelden (zoals bv. schoonmaakkosten), v.w.b. de caravans worden de stekkers nu aangegeven, de manier van zoeken op de site is aangepast, de veelgestelde vragen zijn aangevuld en we hebben wat wijzigingen moeten doorvoeren m.b.t. het direct klantcontact.

Nieuwe manier van zoeken

Huurders kunnen nu nog sneller en eenvoudig hun geschikte kampeermiddel vinden door de nieuwe manier van zoeken. In de linkerbalk kunnen ze hun zoektermen ingeven en aanpassen en aan de rechterkant verschijnt het overzicht van de zoekresultaten.

Vermelding extra kosten

Verhuurders konden hun extra kosten zoals bv. schoonmaakkosten vermelden onder hun huisregels. Nu is er de mogelijkheid om extra kosten te vermelden bij je prijzen in een apart veld. Dit veld vind je onder Tarieven in je account.

Stekker en caravanmover

Caravaneigenaren kunnen nu op de site ook aangeven of ze een caravanmover hebben en welke stekker aansluiting de caravan heeft. Selecteer als je bent ingelogd bij je kampeermiddel simpel de juiste stekker en geef ook aan voor welke stekkers je een verloopstuk beschikbaar hebt.

Direct klantcontact niet meer mogelijk voor boeking

Direct klantcontact voor een definitieve boeking is niet meer mogelijk. We werken het liefst zo open mogelijk, maar helaas hebben we gezien dat sommige mensen hier misbruik van maken, dit vinden wij erg jammer. We investeren veel om huurders naar onze site te trekken. Voor een definitieve boeking kun je communiceren met de aanvrager via ons berichtencentrum. Na een boeking ben je uiteraard vrij persoonsgegevens uit te wisselen voor verder contact met de huurder.

Kalender beschikbaarheid

Onder Mijn kampeermiddelen in je account vind je bij elk kampeermiddel een link naar je kalender. Zou heb je direct overzicht van je ingevulde beschikbaarheid.

Handmatig ingeven van andere reserveringen

Onder je kalender (zie vorig punt) vind je een knop 'Handmatig reservering toevoegen' om zelf handmatig reserveringen in te voeren die niet via Bed&Wheels zijn geboekt. Zo hou je je beschikbaarheid altijd up-to-date.

Veelgestelde vragen

De veelgestelde vragen op de site worden regelmatig aangevuld. Neem gerust een kijkje. Krijg je zelf vaak dezelfde vraag? Laat het ons weten!

En er komt nog meer aan...

We hebben zelf nog meer op onze wenslijst staan. Zo zullen we bijvoorbeeld de seizoenen flexibeler gaan maken en betere overzichten maken van de beschikbaarheid. Zijn er verbeteringen die jij graag ziet, of wat je nu niet prettig vindt werken, neem dan contact met ons op.

Overzicht

Geplaatst op 01-11-2016 door Mariëlle

Mariëlle

Geschreven door Mariëlle

Stel een vraag aan Mariëlle
De vrijheid van kamperen