Heerlijk bezig met de je vakantievoorbereidingen of -inspiratie? Neem er voor een optimale beleving vooral een cookie bij!
Bij je bezoek aan deze website, ga je hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren

Nederlands
Nederlands
Nederlands
Nederlands

Maak kennis met: Richard Timmer

Overzicht

Geplaatst op 21-09-2016 door Marijke


Elke week stellen we iemand uit het team van Bed&Wheels aan je voor. Vandaag de beurt aan Richard Timmer. 

De 35-jarige Richard is lange tijd werkzaam geweest in de bouwtechniek. ‘Gefascineerd door hoge gebouwen en het technische aspect ervan, heeft mij jaren geleden doen besluiten om bouwkundige te worden.’ Na bijna tien jaar een geweldige tijd te hebben gehad en nauw betrokken te zijn geweest als technisch adviseur en controleur bij grote projecten, ging het roer om.

Op zoek naar avontuur, vertrok Richard voor onbepaalde tijd naar het buitenland. ‘Zo ben ik uiteindelijk terechtgekomen bij een van de grootste evenementenorganisaties in Australië, waar ik met veel plezier heb meegewerkt aan evenementen als de Australian Open en de Grandprix F1.’ Dat smaakte naar meer. ‘Reizen is een van mijn grootste passies en dan het liefst met niet meer dan handbagage, de zon en het onbekende opzoeken. Ondanks dat, heb ik ook geweldige herinneringen aan het non-stop reizen met mijn campertje voor meer dan een jaar en het reizen door de Pacific met een luxe cruiseschip.’

Bij Bed&Wheels richt Richard zich op zakelijke relaties, altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden in de markt, net als reizen eigenlijk: op zoek naar het onbekende, het avontuur! 

Het favoriete kampeermiddel van Richard uit het aanbod van Bed&Wheels is de Camper sportief easy: ‘Van alle gemakken voorzien en toch niet al te groot. Met een vaste achterbed optie is dit model meteen klaar voor dag en nacht gebruik.’

Overzicht

Geplaatst op 21-09-2016 door Marijke

Marijke

Geschreven door Marijke

Stel een vraag aan Marijke
De vrijheid van kamperen