Heerlijk bezig met de je vakantievoorbereidingen of -inspiratie? Neem er voor een optimale beleving vooral een cookie bij!
Bij je bezoek aan deze website, ga je hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren

Nederlands
Nederlands
Nederlands
Nederlands

Huur je camper direct in Portugal

Hoe Bed&Wheels steeds meer unieke vakantie plekken voor jou vindt

Overzicht

Geplaatst op 10-03-2017 door Erik

Ervaar het echte avontuur met een huren van een camper in Portugal. Hoe maak jij dit jouw volgende vakantie?

Ik ben dol op het buitenleven. Net als de meeste avonturiers die met Bed&Wheels campers en caravans op vakantie gaan, sta ik alweer te popelen om op pad te gaan. En ik ben super enthousiast dat je via Bed&Wheels nu ook in Portugal campers te plekke kunt huren.

Maximaal zwerven in je beperkte vakantietijd

Het culturele en mooie Portugal is een schat die je moet gaan ontdekken. Hoe benut je je drie weken vakantie zo dat je er het meeste uit haalt? Vaak ben je al een halve week onderweg daarheen en weer een halve week terug. De twee weken die je dan overhoudt zijn kort om het hele land te ontdekken. 

De oplossing: vlieg naar Lissabon, Porto of Faro en pik daar je camper op. Begin uitgerust aan je vakantie. Onze nieuwe partner ter plekke regelt het voor je. Je krijgt zelfs de mooiste routes aangeboden. Met overnachting tips op campings, of gewoon in de vrije natuur. Want wildkamperen, dat mag in Portugal.

Via Bed&Wheels huur je een compacte buscamper. Deze bus is speciaal gemaakt voor de wensen van kampeerders in Portugal. Makkelijk te besturen en toegankelijk tot de meest afgelegen unieke locaties.

Dit is enorm populair. Wil je nog een plekje hebben in het hoogseizoen, dan is het noodzaak om snel een reservering via ons aan te vragen. Reserveer nu snel vrijblijvend om in contact te komen en met onze lokale partner jouw onvergetelijke Portugese reis te gaan regelen!

Kampeer groet,

Erik - Oprichter Bed&Wheels

Overzicht

Geplaatst op 10-03-2017 door Erik

Erik

Geschreven door Erik

Oprichter van Bed&Wheels

Stel een vraag aan Erik
De vrijheid van kamperen