Heerlijk bezig met de je vakantievoorbereidingen of -inspiratie? Neem er voor een optimale beleving vooral een cookie bij!
Bij je bezoek aan deze website, ga je hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren

Nederlands
Nederlands
Nederlands
Nederlands

Huren van een caravan of camper gemakkelijk gemaakt

Persbericht

Overzicht

Geplaatst op 05-04-2016 door Erik

Het paasweekeinde is voorbij en campings stromen vol. Trouwe kampeerders bereiden zich voor op het nieuwe seizoen. Naar verwachting zien we dit jaar ook nieuwe kampeerders de camping betreden. Flexibiliteit is gemeengoed geworden en dat willen we ook tijdens de vakantie. We hebben Expedia, AirBnb en Belvilla om een leuk hotel, huisje of appartement te boeken. Echter, om een caravan of camper te huren, kan zelfs Google je amper helpen. Er zijn tientallen websites van individuele verhuurders, wat leidde tot uren zoeken om de caravan of camper te vinden die geschikt is voor jouw vakantie. Tot de lancering van Bed&Wheels begin dit jaar.

Erik van Buuren richtte begin 2016 Bed&Wheels op: “Na een reis met de camper door Australië, kon ik me niet voorstellen waarom het in Europa zo lastig is om een camper of een caravan te huren. Dat moet makkelijker kunnen dacht ik". Europa leent zich uitermate goed voor heerlijke buitenvakanties. Erik: "Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin in de kampeerbranche en vind het leuk om veel meer mensen te inspireren voor een buitenleven vakantie. Mijn generatie doet geen grote investering om een nieuwe caravan of camper te kopen. Ik verwacht met enkele klikken mijn vakantie te regelen via internet. Het juiste kampeermiddel op de locatie die mij het beste uitkomt.”.

Één plek voor alle verhuurders en huurders

Door het verenigen van zakelijke en particuliere verhuurders van caravans, campers en vouwwagens op één website, biedt Bed&Wheels één plek waar je de perfecte caravan of camper vindt voor je vakantie. Daarmee is huren toegankelijker voor een grotere groep mensen. Voor verhuurders zet Bed&Wheels zich in om verhuur ook buiten het hoogseizoen te stimuleren. De eerste vooruitstrevende verhuurders hebben hun caravans en campers al op www.bedandwheels.com geplaatst en het aanbod groeit continu. Erik: “Dit is pas de eerste stap om huren simpeler te maken. We hebben nog meer in petto om het voor huurders gemakkelijker te maken en voor verhuurders nog interessanter.". Daarbij denkt Erik bijvoorbeeld aan gemak om op één plek een camper op te halen en op een andere plek af te leveren.

Een weekend weg in een retro caravan, of Volkswagen busje, of met juist wat meer luxe in een ruime kampeerauto of caravan een paar weken door Frankrijk of Spanje trekken. Huren doe je simpel online via www.bedandwheels.com. Daar vind je ook het antwoord op veelgestelde vragen, of je stelt eenvoudig je vraag. Ook vind je op www.bedandwheels.com uitleg over het verhuren van je caravan of camper.


Voor perscontact, neem contact op met Erik van Buuren: erik@bedandwheels.com of 085-002 0770
Overzicht

Geplaatst op 05-04-2016 door Erik

Erik

Geschreven door Erik

Oprichter van Bed&Wheels

Stel een vraag aan Erik
De vrijheid van kamperen