Heerlijk bezig met de je vakantievoorbereidingen of -inspiratie? Neem er voor een optimale beleving vooral een cookie bij!
Bij je bezoek aan deze website, ga je hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren

Nederlands
Nederlands
Nederlands
Nederlands

Festival seizoen is geopend!

Naar je favoriete festival met je huurcamper of -caravan

Overzicht

Geplaatst op 16-06-2017 door Marijke

Ben jij een echte diehard festivalliefhebber, maar heb je de tijd van slapen in een tentje een beetje gehad? Huur dan een camper of caravan via Bed&Wheels en bezoek je favoriete festivals, met het comfort van je eigen, tijdelijke huis op wielen. Veel festivals hebben een eigen kampeerterrein waar je kunt vertoeven. Wil je liever iets verder van het feestgedruis slapen? Ga dan naar een camping in de buurt. Neem de fietsen mee en fiets binnen enkele minuten naar je favoriete festival in de buurt! 

Om het je nóg gemakkelijker te maken, hebben we een aantal festivals in Nederland en België voor je op een rijtje gezet, inclusief handige kampeertips. Ken jij nog andere campings in de buurt van festivals? Deel ze met ons en de rest van de wereld via Facebook. En laat er nog meer mensen van genieten!

Festivals in juni 2017

Best Kept Secret, 16-18 juni, Hilvarenbeek

Een heerlijk driedaags muziekfestival in Hilvarenbeek. Dit jaar alweer de vijfde editie, met als headliner Radiohead. De Beekse Bergen is een prachtig festivalterrein met een natuurcamping en veelal biologisch eten en drinken. Voor campers en caravans zijn er speciale tickets. Ben je te laat voor deze tickets? Kijk dan eens naar campings in de omgeving, bijvoorbeeld bij de minicamping Ut Huukske of minicamping Pietershoek.


Down The Rabbit Hole, 23-25 juni, Beuningen (GLD)

Het festival Down The Rabbit Hole staat voor avontuur, verwarring, surrealisme en psychedelica. Op dit festival kun je het beste gewoon op het festivalterrein zelf kamperen, het is onderdeel van de beleving van DTRH. Kampeer, struin over de veldjes, plons in het meer en dwaal door het bos... een unieke beleving! Ga op zoek naar nieuwe verborgen programmaplekken, geheime feestjes en onverwachte ontmoetingen. Leef er op los! Voor caravans of campers is een speciale campingticket te koop.


Rock Werchter, 29 juni tot 2 juli, Werchter (België)

De vroege vogels hebben waarschijnlijk al een plekje gescoord op het festivalterrein voor campers. Inmiddels zijn de festivalplekken uitverkocht en veel campings in de buurt zijn er helaas niet. De beste optie is Kampeerverblijfpark Veronique, gelegen tussen Brussel, Leuven en Mechelen, langs de vaart Mechelen-Leuven. Lekker centraal dus, tussen de grote steden, maar in een schitterende groene omgeving.


Concert at Sea, 30 juni en 1 juli, Brouwersdam (Zeeland)

Een populair festival met een groot aantal bezoekers ieder jaar. De line-up liegt er ook niet om met grote namen als Anouk, Kensington, Racoon, Chef´ Special en BLØF. De organisatie van het festival werkt met maar liefst 20 campings in de omgeving samen, om hun festivalbezoekers onder te brengen. Zoals bijvoorbeeld Camping De Duinhoeve, een ruim opgezette familiecamping, vlakbij het bos en het strand.


Overzicht

Geplaatst op 16-06-2017 door Marijke

Marijke

Geschreven door Marijke

Stel een vraag aan Marijke
De vrijheid van kamperen