Heerlijk bezig met de je vakantievoorbereidingen of -inspiratie? Neem er voor een optimale beleving vooral een cookie bij!
Bij je bezoek aan deze website, ga je hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren

Nederlands
Nederlands
Nederlands
Nederlands

Doe inspiratie op voor je volgende vakantie

Doe inspiratie op voor je volgende vakantie

Overzicht

Geplaatst op 20-01-2017 door Marijke

Met het aanbreken van het nieuwe jaar is ook de periode aangebroken om de vakantieplannen voor 2017 te smeden. Waar ga jij dit jaar heen? De kans is groot dat je ook in de zogenaamde inspiratie- of oriëntatiefase bent beland, zoals de rest van Nederland. Bed&Wheels helpt je graag een handje om de juiste keuze te maken.

Shop till you drop

Uit onderzoek van Marketing Online, vorig jaar zomer uitgevoerd, blijkt dat Nederlanders vaker en luxer op vakantie gaan. Door het toenemende aantal reisorganisaties en vergelijkingssites heeft de consument het voor het zeggen en hoeft niet loyaal te zijn aan één reisorganisatie. Dus maak gebruik van dit uitgebreide en veelzijdige aanbod: shop till you drop!

Ervaringen van vrienden en familie

Tijdens de zogenaamde inspiratiefase zijn vooral de verhalen van vrienden en familie een belangrijke bron van inspiratie. Volgens Marketing Online doet 63% op deze manier ideeën op voor de volgende vakantie. Dus nodig je vrienden die laatst zo’n ontzettend mooie, indrukwekkende reis hebben gemaakt uit voor een etentje vanavond en vraag ze alles over hun avontuurlijke trip!

Internet

Na deze mond-tot-mondreclame speelt internet de grootste rol in de inspiratiefase. Via zoekmachines, vergelijkingswebsites, reisorganisaties, sociale media, blogs en vlogs doen we ideeën op voor onze volgende vakantie. Volg ook onze blogpagina waarop we onder andere kampeertips op Europese bestemmingen delen. En wist je dat Bed&Wheels ook actief is op Facebook en Instagram (@bedandwheels)? Volg ons online voor avontuurlijke tips en ideeën!

Online reviews

Bij het bepalen van een vakantiebestemming, plannen van een reis of boeken van een accommodatie laten we ons steeds meer beïnvloeden door ervaringen van anderen. Met het grote aantal recensiepagina’s kunnen we online breeduit lezen over de ervaringen van andere vakantiegangers die ons voor zijn gegaan naar de plaats van bestemming of een desbetreffende camping. De bekendste beoordelingswebsites zijn Zoover en TripAdvisor. Op www.campingmening.nl vind je meningen specifiek gericht op Europese campings. Ook de campings op de website van ANWB zijn (meestal) voorzien van beoordelingen. Dus check voor de zekerheid eerst even de online recensies, voordat je een camping boekt. You can never be to sure!  

Huur op tijd je kampeermiddel

Ben je al zeker van het land van bestemming? Huur dan alvast je favoriete camper, caravan of vouwwagen op onze website. Zodat je daar in ieder geval zeker van bent!


Overzicht

Geplaatst op 20-01-2017 door Marijke

Gerelateerde berichten

Marijke

Geschreven door Marijke

Stel een vraag aan Marijke
De vrijheid van kamperen