Heerlijk bezig met de je vakantievoorbereidingen of -inspiratie? Neem er voor een optimale beleving vooral een cookie bij!
Bij je bezoek aan deze website, ga je hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren

Nederlands
Nederlands
Nederlands
Nederlands

De meest geheime en unieke kampeerplekken

Waar wij zelf het liefst kamperen

Overzicht

Geplaatst op 17-03-2017 door Jasper

Ik ben een groot fan van kamperen op unieke plekjes. Buiten de gebaande paden, rustige plekken om te genieten van de zon en natuur. In de standaard campinggidsen vind je dit niet. Vertel het niet door aan iedereen, dan houden we het uniek ;) !

Overnachten bij de Franse wijnboer met je gehuurde camper

's Ochtends wakker worden in een Franse wijngaard... Of in een weide. France Passion biedt de mogelijkheid om bij kleine Franse ondernemers op hun terrein te overnachten. Je koopt een France Passion gids met een sticker (voor op de voorruit) en je mag gratis bij alle aangesloten boeren overnachten. Je betaalt niets. Maar het is wel zo aardig om de volgende dag te kijken wat de boer aan producten heeft. En als je daar zin in hebt, een lekker wijntje te kopen.

Slapen bij de Britse pub

Lekker door Engeland aan het zwerven om bij een pub een echte Engelse maaltijd te verorberen. Een smakelijke pint erbij en geen zin meer om te rijden. Welkom bij Brit Stops: de Engelse variant van France Passion. Je kunt bij boeren, farm shops, maar ook bij de pub op het terrein overnachten. Het werkt hetzelfde: je hebt alleen de gids nodig en je slaapt waar je wilt.

Ver weg van het Spaanse massatoerisme

Bløf zong het al, "I may take a holiday in Spain and leave my wings behind me". Niet op de gebaande paden, maar juist die unieke plekjes maken jouw vakantie zo onvergetelijk. Met España Discovery verruim je je blik, en vanwege hun 10-jarig bestaan ontvang je dit jaar een jubileumgids met exclusieve informatie over onbekende regio's en speciale aanbevelingen voor camperliefhebbers.

Kamperen in een tuin

Een Airbnb voor campingplekken: mensen die een ruime tuin hebben, bieden deze aan voor kampeerders via Camp in my Garden. Een geweldige persoonlijke ervaring. Er zijn plekken over de hele wereld, maar vooral in Nederland en Engeland zijn er leuke plekken. Je betaalt per nacht een lage vergoeding.

Slapen in het bos

Nog één van onze favorieten: Natuurkampeerterreinen. Vooral in het bos zijn er veel leuke kampeerterreinen te vinden. Zo heeft staatsbosbeheer een aantal unieke plekjes in het bos waar je via Natuurkampeerterreinen kunt overnachten. Je kunt de gids van Natuurkampeerterreinen ook via ons bestellen voor €14,95.

Overzicht

Geplaatst op 17-03-2017 door Jasper

Gerelateerde berichten

Jasper

Geschreven door Jasper

TEST voor Revisie.

Stel een vraag aan Jasper
De vrijheid van kamperen