Heerlijk bezig met de je vakantievoorbereidingen of -inspiratie? Neem er voor een optimale beleving vooral een cookie bij!
Bij je bezoek aan deze website, ga je hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren

Nederlands
Nederlands
Nederlands
Nederlands

De 6 leukste tips voor Pasen

Huur een camper of caravan en trek er op uit.

Overzicht

Geplaatst op 14-04-2017 door Else

Heerlijk, het Paasweekend is begonnen! Een lang weekend om te genieten van elkaar, de natuur of even lekker niks doen. Een weekend om er heerlijk met je gehuurde camper of caravan op uit te trekken! Nog niet bedacht wat je gaat doen? Hieronder vind je een aantal Paas-ideeën om in of om je caravan of camper te doen!

1. Paaseieren zoeken in het donker

Zowel voor volwassen als kinderen leuk en extra spannend om in het donker, met je zaklamp, op zoek te gaan. Regenachtig weer? Verstop dan paaseitjes in je gehuurde caravan of camper. Wedden dat er veel verstopplekjes zijn!

2. Eier-race

Maak een uitdagend parcours op de camping voor de eier-race. Een stoel om overheen te klimmen, een schommel om door heen te gaan en een boom waar je twee keer omheen moet lopen.  Elke deelnemer houdt een lepel vast met zijn mond en legt daarop een ei. Je probeert dan zo snel mogelijk het parcours af te leggen. Degene die de finish als eerste heeft bereikt, mét een heel ei, heeft gewonnen.

Tips voor pasen als je een caravan of camper wilt huren

3. Eitje tik! 

My favourite oldie bij een paasontbijt. Moedig je gekookte eitje aan en daag je tegenstander uit aan tafel. De strijd begint en jullie tikken de eitjes tegen elkaar… Breekt jouw ei als eerste, dan heeft je tegenstander gewonnen!

4. Eiermemory

Ideaal voor regenachtig weer en leuk om met kinderen te doen in je camper of caravan. Knip op papier of karton eieren uit en versier ze. Maak steeds twee dezelfde. Leg alle eieren op zijn kop en spelen maar.

5. Lammetjes dag

Zin om er met je gehuurde camper op uit te trekken? Op veel plekken wordt lammetjesdag gevierd. Een goed overzicht van lammetjes activiteiten vind je op de site van Natuurmonumenten

Tips voor pasen als je een caravan of camper wilt huren

6. Paasmarkten

Op verschillende plekken in het land zijn Paasmarkten om lekker overheen te struinen. Denk bijvoorbeeld aan Nijmegen, Vlissingen, Drachten of Scheveningen.  Snuffelen tussen de kraampjes, vaak met muziek en leuke activiteiten voor kinderen.

Caravan of camper huren rond Pasen

Kijk wat er nog beschikbaar is:

Overzicht

Geplaatst op 14-04-2017 door Else

Else

Geschreven door Else

Stel een vraag aan Else
De vrijheid van kamperen