Heerlijk bezig met de je vakantievoorbereidingen of -inspiratie? Neem er voor een optimale beleving vooral een cookie bij!
Bij je bezoek aan deze website, ga je hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren

Nederlands
Nederlands
Nederlands
Nederlands

De leukste Koningsdag campings

Overnacht in je huurcamper of caravan dichtbij de meest oranje plekjes

Overzicht

Geplaatst op 22-04-2017 door Erik

Nederland kleurt weer Oranje komende donderdag! Omdat Koningsdag dit jaar op een donderdag valt, is dit een topgelegenheid om er een lang weekend weg van te maken. De Koninklijke familie is die dag in Tilburg te vinden. Je kunt daar met je camper of caravan ook in de buurt overnachten. Of je zoekt een andere feestelijke locatie op en overnacht dichtbij in je huurcamper of huurcaravan. Wij delen de meest Koninklijke plekjes met je.

Kamperen bij de Koning - Tilburg

Tja, het grootste feest is natuurlijk daar waar de koning met z'n familie is. Tilburg dus! Onze verhuurder uit Tilburg, Edwin, noemde deze twee campings als leukste rondom Tilburg. Bekijk het volledige Koningsdag programma met de leukste feestjes in Tilburg hier.

D'n Mastendol: Rijen

Bij deze gezellige kindvriendelijke camping in de bossen van Brabant, sta je op een veldje of aan een laantje. Je kunt hier heerlijk wandelen en fietsen in de natuur. Ook dichtbij de Efteling... misschien voor het weekend?

Adres: Oosterhoutseweg 7-13, 5121 RE Rijen / website D'n Mastendol

De Flaasbloem

Iets verder weg van de stad, maar wel heerlijk in de natuur. "Ook nu nog ruik je er hars en dennennaalden en zie je regelmatig een eekhoorn wegschieten." Een klein halfuurtje rijden naar Tilburg. Of lekker fietsen natuurlijk!

Adres: Flaasdijk 1, 4861 RC Chaam / website De Flaasbloem


Huur een gezinscaravan voor 6 personen of comfortabele 4-persoons caravan in de buurt van Tilburg. Of ontdek andere campers en caravans in de buurt van Tilburg om te huren.

Arnhem

Aan de rand van Arnhem en de Veluwe ligt camping Warnsborn. Midden in het bos, maar toch zo in de stad. De vriendelijke eigenaren vertellen je graag de leuke plekken om te wandelen, of de leuke dingen die in Arnhem te doen zijn. Zelfs op de camping kun je al een wandeltochtje maken. Leuk voor de kinderen om lekker te ravotten. En op 27 april, ben je zo in Arnhem om Koningsdag te vieren en vlooienmarkten te bezoeken, of te genieten van leuke optredens.

Adres: Bakenbergseweg 257, 6816 PB Arnhem / website Camping Warnsborn

Een caravan of camper in de buurt van Arnhem huren.

Leeuwarden

Hier heb ik zelf de eerste Koningsdag gevierd. Vanaf camping Taniaburg fiets je zo Leeuwarden in. Een heel gezellig klein campinkje met een B&B. 

Adres: Vierhuisterweg 72, Leeuwarden / website camping Taniaburg


Een caravan of camper in de buurt van Leeuwarden huren

Amsterdam

Natuurlijk kent onze hoofdstad ook de mooiste feesten. En om dan niet helemaal terug naar huis te hoeven rijden, is een caravan of camper huren en kamperen in Amsterdam natuurlijk een geweldige optie... Tip: check wel even of je de milieuzones in mag.

Camping Zeeburg in Amsterdam

Deze camping heeft een sfeer die je op weinig campings tegenkomt. Je bevindt jezelf echt tussen reizigers. Alsof je in een hostel bent belandt. Hier gaat vast ook wel een feestje losbarsten. Vanaf Zeeburg fiets je in 15 minuten naar het centrum.

Adres: Zuider IJdijk 20, Amsterdam / website camping Zeeburg


Amsterdam City Camp

Super centraal gelegen aan het IJ in Amsterdam Noord. Je fietst binnen 5 minuten naar de pont, die je in 10 minuten naar het Centraal Station brengt. Maar ook in Noord is natuurlijk genoeg te doen. Geen toilet of douche aanwezig, dus die neem je mee.

Adres: Papaverweg 50 Noord 4, 1032 KJ Amsterdam / website Amsterdam City Camp.

Een caravan of camper in de buurt van Amsterdam huren

Laat Koningsdag 2017 maar beginnen!

Overzicht

Geplaatst op 22-04-2017 door Erik

Erik

Geschreven door Erik

Oprichter van Bed&Wheels

Stel een vraag aan Erik
De vrijheid van kamperen