Heerlijk bezig met de je vakantievoorbereidingen of -inspiratie? Neem er voor een optimale beleving vooral een cookie bij!
Bij je bezoek aan deze website, ga je hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren

Nederlands
Nederlands
Nederlands
Nederlands

Creatieve ideeën om je ‘thuis’ te voelen in een huurcamper of -caravan (deel 4)

Overzicht

Geplaatst op 02-12-2016 door Brigit

Creatieve ideeën om je ‘thuis’ te voelen in een huurcamper of -caravan (deel 4)

Geniet van de voorpret

In het vierde en laatste deel van deze miniserie om je meer thuis te laten voelen in een gehuurde camper en caravan, gaan we dieper in op de voorbereiding. Een goed begin is immers het halve werk. En zo is dat ook met kamperen! Verleng je vakantie door dubbel te genieten van de voorpret, samen met je partner, vrienden of het hele gezin. 

1. Laat je fantasie de vrije loop 

Is het ook bij jou gaan borrelen? Betrek je ook je andere gezinsleden in je enthousiasme? Cóól, joh! De voorpret is al zó leuk. Samen bedenken waar je heen wilt. En als het weer tegen lijkt te gaan vallen? Zoek je dan een alternatief? Of maakt het je niks uit? Dat is nou het mooie van kamperen: de flexibiliteit om toch een andere bestemming te kiezen dan je aanvankelijk van plan was. Je hebt je mobiele thuis immers bij je. Fantaseer er lekker op los! Wandel eens door ons aanbod: welke caravan lijkt jou nu leuk om van een heerlijke eigen sfeer te voorzien? Heb je al iets gevonden? Met sommige van de ideeën kun je ook nu al aan de slag. Wanneer je eenmaal je keuze hebt gemaakt, kan het grote dromen beginnen!

2. Vooruit, nog eentje!

Creëer mooie vakantieherinneringen. Neem een paar tubetjes verf mee en/of een paar watervaste viltstiften (die je misschien toch al bij je hebt samen met je mandala tekenblokje). Verzamel stenen in een vorm die je aanspreekt en beschilder ze in de sfeer van deze vakantie. Of schrijf er een quote op die je raakt. Vergeet het jaartal niet. Thuis leg je die vakantiesteen op een schaal en zo bouw je een tastbare herinnering op met het gevoel van vrijheid, ontspanning en plezier. Als je leven weer z’n gewone kleurtje heeft gekregen en je raakt in de stress-modus, pak je zo’n steen in je handen, sluit je ogen en voel weer die fijne, vrije vakantie. Ontspan… en voel je weer eventjes dáár!

3. Handige websites

Nog meer inspiratie nodig voor leuke accessoires voor in zo’n huurcaravan of voor andere kampeerspullen? Kijk eens hier:

- www.urbansandindians.com
- www.caravanity.nl
- www.start2camp.nl

Ik hoop dat je hebt genoten van deze miniserie met simpele ideeën om een gehuurde camper of caravan toch jouw persoonlijke touch te geven. Met een beetje creativiteit maak je al een groot verschil. Laat je me weten of het gelukt is? Of heb je aanvullende ideeën? 'Leuk,we horen het graag van je!

Huiselijke vakantiegroet,
Brigit

Overzicht

Geplaatst op 02-12-2016 door Brigit

Brigit

Geschreven door Brigit

Stel een vraag aan Brigit
De vrijheid van kamperen