Heerlijk bezig met de je vakantievoorbereidingen of -inspiratie? Neem er voor een optimale beleving vooral een cookie bij!
Bij je bezoek aan deze website, ga je hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren

Nederlands
Nederlands
Nederlands
Nederlands

Camping Bingo

Vind jij ze alle 12?!

Overzicht

Geplaatst op 26-04-2018 door Anniek

Op de camping

Je hebt een mooi campertje of vrolijke caravan gehuurd, een fijne camping geboekt... Daar zit je dan, heerlijk relaxed op de camping. Om je heen gebeurt van alles: je hoort de vogeltjes fluiten, een roeibootje deinst mee op de golfjes en... je hoort de buren kibbelen. Je eerste bingo-vakje gevuld: check!

Krijg je de rest net zo gemakkelijk gevuld? Wie van jullie heeft als eerste zijn of haar bingo-kaart vol? Maak er een wedstrijdje van en vergeet niet nog even een prijs voor de winnaar te bepalen! Of ga je voor een poedelprijs voor de verliezer: vanavond de afwas!Jouw eigen Bed&Wheels Camping Bingo-kaart

Jouw eigen bingo-kaart regel je heel eenvoudig: klik met je rechtermuisknop op de bingo-kaart en klik op 'Afbeelding opslaan als...'. Ga naar de map waar je de bingo-kaart hebt opgeslagen, klik opnieuw op de rechtermuisknop en kies ditmaal voor 'Afdrukken'. Vergeet niet nog even je pagina op liggend te zetten. Oh, en mocht het niet zo lukken, dan kan je altijd nog de afbeelding naar Word kopiëren en hem vanuit daar printen!

Veel bingo-plezier op de camping! Heb je nog een leuke foto gemaakt van jouw bingo-avonturen, stuur deze dan vooral even naar ons (info@bedandwheels.com), of tag ons op Facebook (@BedandWheels) of op Twitter (@BedandWheels).
Overzicht

Geplaatst op 26-04-2018 door Anniek

Anniek

Geschreven door Anniek

Ik houd van kamperen in mooie streken, zoals het Spaanse Andalusiƫ, het Italiaanse Toscane of de Duitse Eiffel. Ondertussen lekker rondtoeren, genietend van de mooie omgeving.

Stel een vraag aan Anniek
De vrijheid van kamperen