Heerlijk bezig met de je vakantievoorbereidingen of -inspiratie? Neem er voor een optimale beleving vooral een cookie bij!
Bij je bezoek aan deze website, ga je hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren

Nederlands
Nederlands
Nederlands
Nederlands

De fijnste plekjes voor de meivakantie

Ga er lekker op uit met je gezin in een huurcamper of caravan

Overzicht

Geplaatst op 15-04-2017 door Erik

Van 22 tot en met 30 april 2017 is de meivakantie. Dé gelegenheid om er lekker tussenuit te gaan met je gezin. Tijd voor elkaar en even ontspannen. Genieten van het voorjaar dat de natuur weer tot leven brengt. Lekker een camper of caravan huren en mooie plekken in Nederland bezoeken. En vergeet Koningsdag niet. Ontdek een nieuwe stad in het oranje, of zoek juist de rust op in de natuur.

De kunst is om de rustigste plekjes te zoeken, want iedereen trekt er op uit in ons gezellige land. Wij helpen je met het vinden van unieke plekken om lekker met een huur caravan of camper naar toe te gaan.


1. Uitwaaien op Texel

Texel is heerlijk in het voorjaar. Met de kinderen naar een schapenboerderij, waar je grote kans hebt om lammetjes geboren te zien worden. Een lekkere uitvalsbasis is de camping van Landal Sluftervalei.

Camper huren en naar Texel, Landal Sluftervalei

Vind een huur caravan of huur camper in de buurt.

2. Naar zee: Camping De Lakens

Lekker in een strandtent met een wijntje naar de ondergaande zon kijken. De kinderen hebben vandaag surfles gehad en zijn nu met hun nieuwe vriendjes aan het spelen. Fijn tijd voor elkaar. Geen zin om te koken vanavond, maar lekker wat eten in een strandtent. Klinkt dat goed? Camping de Lakens in Bloemendaal aan Zee.

Vind een huur caravan of huur camper in de buurt.

3. Voel je vrij in het bos op de Veluwe

Op de Veluwe herten spotten en heerlijk wandelen in het bos. En lekker overnachten op de Rust Camping Beek en Hei.

Vind een huur caravan of huur camper in de buurt.

4. Vier Koningsdag in Arnhem

Aan de rand van Arnhem en de Veluwe ligt camping Warnsborn. Midden in het bos, maar toch zo in de stad. De vriendelijke eigenaren vertellen je graag de leuke plekken om te wandelen, of de leuke dingen die in Arnhem te doen zijn. Zelfs op de camping kun je al een wandeltochtje maken. Leuk voor de kinderen om lekker te ravotten. En op 27 april, ben je zo in Arnhem om Koningsdag te vieren en vlooienmarkten te bezoeken, of te genieten van leuke optredens.

Vind een huur caravan of huur camper in de buurt.

Huur een camper of caravan en ga naar Limburg in de mei-vakantie

5. Midden in de natuur bij Olde Kottink

Twee huurders van onze camper hebben me op dit pareltje in het oosten van het land gewezen. Een heerlijk rustig plekje in het midden van de natuur. Eigenlijk mocht ik dit niet doorvertellen, maar ik wil het toch graag delen (sorry Petra). De eigenaren zeggen "Je zou hier voor altijd willen blijven". Do I need to say more...

Vind een huur caravan of huur camper in de buurt.

6. Zuid-Limburg: buitenland, maar toch Nederland

Zuid-Limburg voelt voor mij altijd alsof ik echt in het buitenland ben. De glooiende heuvels en de weidsheid geven rust. Je vindt zoveel rustige plekjes in Limburg, waar je met je gezin écht even lekker samen bent. Bijvoorbeeld de kleine gastvrije boerencamping Hoeve Helberg. Bovenop de heuvel. En de kinderen: springen op de trampoline, schommelen, of de boer helpen bij het voeren van de kalfjes, of de koeien ophalen uit de wei.

Vind een huur caravan of huur camper in de buurt.

Heerlijk wijntje bij huurcaravan in Limburg


Overzicht

Geplaatst op 15-04-2017 door Erik

Erik

Geschreven door Erik

Oprichter van Bed&Wheels

Stel een vraag aan Erik
De vrijheid van kamperen