Heerlijk bezig met de je vakantievoorbereidingen of -inspiratie? Neem er voor een optimale beleving vooral een cookie bij!
Bij je bezoek aan deze website, ga je hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren

Nederlands
Nederlands
Nederlands
Nederlands

#beatmyview: deel je ultieme view en WIN!

Deel jouw mooiste, gekste, meest bijzondere uitzicht van deze zomer en daag je vrienden uit

Overzicht

Geplaatst op 01-06-2017 door Erik

Hoe spendeer jij deze zomervakantie? Deel jouw mooiste, gekste, meest bijzondere uitzicht van deze zomer, daag je vrienden uit en maak kans op een Lamzac® of een weekendje weg!

 ✔ Maak een foto van jouw view
 ✔ Post deze op Facebook en/of Instagram
 ✔ Met #beatmyview #bwkampeeravonturen
 ✔ Laat ons weten waar je bent
 ✔ Tag Bed&Wheels
 ✔ Tag minimaal 2 vrienden
 ✔ Daag ze uit jouw view te overtreffen

Doe ook mee! We geven iedere maand (juni, juli, augustus, september) een prijs weg. Wat zijn de prijzen? Wij verloten 2 waanzinnige Lamzacs®. Perfect om mee te nemen tijdens het volgende kampeeravontuur. Hij is klein in de opberging. Perfect voor de kampeerder. De hoofdprijs die begin oktober wordt verloot is een weekend weg met een kampeermiddel van Bed&Wheels.

Algemene voorwaarden van de wedstrijd

  • De foto die je instuurt, drukt het kampeergevoel uit. Dit is dus een buitenleven foto. Bij voorkeur met (deel van) een camper, caravan of vouwwagen op de foto. Je mag meer dan één foto insturen.

  • Ook als je foto niet wint, mag Bed&Wheels de foto gebruiken.

  • Bij het plaatsen van de foto met de hashtag, ga je ermee akkoord dat Bed&Wheels de foto voor promotionele doeleinden mag gebruiken. Personen die op de foto staan zijn hiermee akkoord.

  • Je vrijwaart Bed&Wheels voor enige aansprakelijkheid als gevolg van het publiceren van deze foto. Dit is overeenkomstig met de social media voorwaarden.

  • Winnaars worden uiterlijk respectievelijk in de eerste week van juli, augustus, september en oktober 2017 bekend gemaakt. Alle inzendingen, ingestuurd in juni, juli, augustus en september 2017, dingen mee in het winnen van de hoofdprijs.

  • De Lamzac® zal naar een door jou opgegeven adres in Nederland worden opgestuurd. Over de keuze kan niet worden gecorrespondeerd. Bed&Wheels medewerkers zijn uitgesloten van enige kans om de Lamzac® te winnen, maar mogen natuurlijk wel mee doen.

  • Het weekendje weg met een kampeermiddel wat door ons gekozen word, is geldig in de periode oktober 2017 tot en met april 2018.

Overzicht

Geplaatst op 01-06-2017 door Erik

Gerelateerde berichten

Erik

Geschreven door Erik

Oprichter van Bed&Wheels

Stel een vraag aan Erik
De vrijheid van kamperen