Heerlijk bezig met de je vakantievoorbereidingen of -inspiratie? Neem er voor een optimale beleving vooral een cookie bij!
Bij je bezoek aan deze website, ga je hiermee akkoord. Meer informatie Accepteren

Nederlands
Nederlands
Nederlands
Nederlands

Actievoorwaarden gratis reistegoed

Verdien nu reistegoed door het vrijheidsgevoel te delen!

Overzicht

Geplaatst op 08-09-2017 door Anniek

Heb je via Bed&Wheels een camper, caravan of vouwwagen gehuurd? Dan krijg je van ons gratis geld om uit te delen aan je vrienden! En dat niet alleen: voor elke vriend die er gebruik van maakt, krijg jij weer gratis geld terug. Dit kan opbouwen tot wel € 50!

Na jouw boeking krijg je van ons een code, die jouw vrienden kunnen gebruiken als ze via Bed&Wheels een kampeermiddel huren. Dankzij jou krijgen ze dan € 15 cadeau. En op datzelfde moment ontvang jij van ons € 5 voor jouw volgende vakantie. Dit kan je opsparen door de code aan meer vrienden uit te delen. Zo kan je al gauw een flink bedrag terugkrijgen bij je volgende boeking, tot wel € 50!

Actievoorwaarden:

  • Bij het huren van een camper, caravan of vouwwagen via de website van Bed&Wheels ontvang je van september t/m december 2017 een actiecode met reistegoed.

  • Deze actiecode kan je aan vrienden doorgeven via bijvoorbeeld e-mail, Facebook of Twitter.

  • Deze actiecode kan binnen de actieperiode oneindig vaak gebruikt worden.

  • De actieperiode loopt tot de aangegeven datum in de ontvangen e-mail.

  • Met deze actiecode krijgt elke vriend die een camper, caravan of vouwwagen via de website van Bed&Wheels huurt, na de volledige betaling van de boeking € 15 terug.

  • De actiecode is alleen geldig als het in het daarvoor bestemde veld (te zien tijdens het boekingsproces) is ingevoerd.

  • Als de € 15 reistegoed aan de vriend is uitbetaald, ontvangt de gever van de actiecode € 5 reistegoed bij een volgende boeking via Bed&Wheels.

  • De gever ontvangt maximaal 10 keer € 5 terug voor één actiecode, wat uitkomt op een totaalbedrag van € 50. Dit maximale bedrag van € 50 krijgt de gever terug bij een volgende boeking via Bed&Wheels.

  • Het reistegoed wordt altijd pas overgemaakt nadat de volledige betaling van het gehuurde kampeermiddel is voldaan.

  • Bed&Wheels behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen. In het geval van wijziging, opschorting of beëindiging zal mededeling worden gedaan op deze pagina.

Overzicht

Geplaatst op 08-09-2017 door Anniek

Gerelateerde berichten

Anniek

Geschreven door Anniek

Ik houd van kamperen in mooie streken, zoals het Spaanse Andalusiƫ, het Italiaanse Toscane of de Duitse Eiffel. Ondertussen lekker rondtoeren, genietend van de mooie omgeving.

Stel een vraag aan Anniek
De vrijheid van kamperen